KundeCo.Sparnordfonden.Core.Models.DocumentTypes.Image?.Name

Mere end 60 millioner kroner i 2022

Fællesskaber i alle afkroge af foreningsdanmark er blevet styrket, og 681 berigende projekter, drevet af ildsjæle, har i 2022 modtaget støtte fra Spar Nord Fonden. I alt er der doneret 60.979.473 kroner til projekter i hele landet inden for Spar Nord Fondens tre uddelingsområder: kultur, fritid og det sociale. Donationer fordelt på 681 projekter i hele landet

I 2022 gav Spar Nord Fonden donationer til 681 projekter i hele landet. Donationer, der er med til at styrke både de lokale fællesskaber og samle mennesker på tværs af samfundet. Lokalt, regionalt og nationalt. 


Donationer fordelt på kultur, fritid og det sociale

Kultur

 

I 2022 har Spar Nord Fonden doneret 18.904.726 kroner fordelt på 187 kulturprojekter.

 

Spar Nord Fonden støtter kulturprojekter, der er nyskabende, berigende og formidles så bredt som muligt. Vi har særlig vægt på formidling til børn og unge og projekter, der inspirerer mennesker til at være skabende.

Social

 

På det sociale område har Spar Nord Fonden doneret 21.374.454 kroner fordelt på 147 projekter.

 

Spar Nord Fonden støtter sociale projekter, der forebygger sociale udfordringer. Vi prioriterer projekter, der øger trivsel, giver pusterum og lærerige oplevelser til grupper af mennesker, som mistrives eller er udsatte.

Fritid

 

Spar Nord Fonden har doneret 14.642.994 kroner fordelt på 344 projekter inden for fritid.

 

På fritidsområdet er der særligt fokus på projekter, som støtter lokale fællesskaber og fritidsinitiativer, hvor ildsjæle og frivilligt engagement medvirker til et aktivt og involverende foreningsliv.


Spar Nord Fonden har i 2022 blandt andet støttet projekter som The Tall Ships Races, Spejdernes Lejr, Verdensmål & Madkundskab, Løkken Surf Klub, H.C Andersen Festival, Team Ønskeland, Almindsøstafetten, Natteravnene, Hej Fonden og mange flere. 


Fællesskaber der mærkes 

Spar Nord Fonden støtter fællesskaber inden for kultur, social og fritid med donationer, der mærkes.

 

Donationer som gør en reel forskel for mennesker, foreninger og fællesskaber.


Skal vi støtte dit projekt i 2023?