KundeCo.Sparnordfonden.Core.Models.DocumentTypes.Image?.Name
AaB inviterer nordjyske elever til Skolernes Dag
Nyhed 27. januar 2022
I samarbejde med Spar Nord Fonden og Netcompany inviterer AaB alle nordjyske skoleelever i 7.-10. klasse til en unik dag fyldt med underholdning og læring i forbindelse med årets første hjemmekamp.

Søndag i uge 8 danner Aalborg Portland Park ikke blot ramme om årets første hjemmekamp i 3F Superligaen. Til AaB-kampen mod Silkeborg I.F. 27. februar afholdes også Skolernes Dag i samarbejde med Spar Nord Fonden og Netcompany.

 

De to partnere har således købt 3.000 billetter til opgøret, så elever fra udskolingsklasserne på de nordjyske skoler kan komme gratis ind til kampen og det store arrangement i stadionhallen ved Aalborg Portland Park inden kampen.

 

"De seneste to år har skoleelever oplevet mange aflyste aktiviteter på grund af Covid-19, og derfor er det enormt glædeligt, at vi sammen med Netcompany og Spar Nord Fonden kan give de nordjyske udskolingselever en rigtig sjov og underholdende dag med deres klassekammerater i forbindelse med årets første hjemmekamp," siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

 

Dørene til arrangementet slås op kl. 10.30, og frem til kl. 13.30 er programmet fyldt med underholdning. Det er blandt andet muligt at møde AaB-anfører Lucas Andersen, opleve fodboldfreestyleren Maymi Asgari og flere YouTube-profiler som for eksempel Fodboldidioterne og fra scenen vil en DJ sørge for god musik.

 

Derudover sørger Netcompany for nogle underholdende og læringsrige aktiviteter, og der er en masse konkurrencer med en række fede præmier. Man kan blandt andet vinde et særligt klassearrangement, hvor to af AaB’s 3F Superligaspillere kommer ud og fortæller om livet som professionel fodboldspiller.

 

"Gennem min opvækst i Aalborg Øst har jeg oplevet værdien af en sund barndom med et godt foreningsliv og gode venner, og de relationer skaber man i særdeleshed gennem sport. Derfor har jeg lyst til at sikre, at unge i Aalborg får den samme gode vej til et godt fællesskab, som jeg selv havde, og mulighederne for det er fortrinlige med et initiativ som Skolernes Dag, der kan være med til at inspirere og motivere børn og unge i lokalområdet," udtaler Netcompanys direktør André Rogaczewski.

 

Fondsdirektør i Spar Nord Fonden, Bo Uggerhøj, supplerer:

"Vi har i flere år samarbejdet med AaB om hjælp til sociale formål, hvor der er givet nye muligheder og oplevelser til børn og udsatte familier i Nordjylland. Derfor er vi i Spar Nord Fonden stolte af, at vi nu kan gå skridtet videre og samle skoleklasser i Nordjylland til Skolernes Dag, hvor de unge mennesker får oplevelser og mødes om noget uden for skolens rammer, som kan inspirere og bidrage til stærkere og måske endda nye fællesskaber," siger Bo Uggerhøj.

 

Alle nordjyske skoler bliver kontaktet direkte på mail fra AaB og kan tilmelde sig efter først-til-mølle-princippet. Får man billet til kampen, kan man ligesom alle øvrige tilskuere med billet til opgøret køre gratis med Nordjyllands Trafikselskabs busser, så det er nemt at komme ind til Aalborg Portland Park.

 

Kampen mod Silkeborg I.F. spilles søndag 27. februar kl. 14.00, hvilket for de fleste nordjyske skoler er sidste dag i vinterferien. 


Seneste nyheder