KundeCo.Sparnordfonden.Core.Models.DocumentTypes.Image?.Name
Spar Nord Fonden: 49,5 mio. kroner til fællesskaber i 2021
Nyhed 21. december 2021
Året 2021 har, trods en stadig stor påvirkning af Covid-19, fået foreningsdanmark til at spire igen og i takt med samfundets genåbning givet mulighed for at lade sammenhold og fællesskab genopstå på tværs af interesser og ståsteder i livet.

I 2021 har Spar Nord Fonden støttet i alt 815 projekter og fællesskaber i Danmark. I alt er der doneret 49.524.193 kroner og donationerne fordeler sig over hele landet og inden for Spar Nord Fondens tre uddelingsområder: kultur, fritid og det sociale.

 

Spar Nord Fonden har i 2021 samarbejdet med støttede projekter om udsættelse eller alternativ afvikling af de enkelte projekter, så det kunne lade sig gøre at holde foreningshjulene i gang og skabe aktiviteter til glæde for medlemmer og mennesker landet over.

 

”Bag hvert projekt gemmer sig en masse engagerede ildsjæle og medlemmer som donationerne gavner. Vi er stolte af, at vi kan være med til at gøre en forskel for så mange mennesker – både lokalt, regionalt og nationalt.” fortæller fondsdirektør Bo Uggerhøj og fortsætter: ”2021 har desværre også været et år, hvor COVID-19 igen har betydet aflyste og udsatte arrangementer, men vi har i Spar Nord Fonden haft en velvillighed til at indgå i dialog og samarbejde om at følge projekterne til dørs.”

Fællesskaber inden for kultur, fritid og det sociale

I alt har 815 projekter modtaget støtte fra Spar Nord Fonden i 2021.

 

Nogle af dem er Natteravnene, Team Ønskeland, Nørresundby Spejderne, Dansk Skoleskak, Kulturmødet Mors, Søværnets Havmiljøvogterkampagne og Opera i Rebild. Læs mere om disse projekter ved at klikke på dem eller på Spar Nord Fondens projektside her.

 

Derudover har der i 2021 også været 12 glade vindere af 10 til Forskel. 10 til Forskel er en månedlig konkurrence, hvor Spar Nord Fonden hver måned sætter 10.000 kroner på højkant til det projekt, der samler flest stemmer. Læs mere og deltag i 10 til Forskel her – det er helt enkelt.

Spar Nord Fonden i ny strategi

For Spar Nord Fonden har 2021 budt på lancering af en ny strategi: ”Fællesskaber der mærkes”. Med den nye strategi følger også en uddelingspolitik, hvor donationer fra Spar Nord Fonden skal styrke fællesskabsfølelsen og samhørigheden mellem mennesker. Den nye strategi skal sikre større kendskab til Spar Nord Fonden og give flere projekter inden for kultur, social og fritid mulighed for at opstå, udvikles og styrkes.

 

”Efter det seneste års strategiarbejde er vi nu klar til at blande os endnu mere i danske projekter inden for kultur, social og fritid. Så har I et projekt, der kan styrke fællesskabet og bidrage til fælles oplevelser, så send en ansøgning til Spar Nord Fonden” opfordrer fondsdirektør Bo Uggerhøj.

 

Læs om Spar Nord Fondens uddelingspolitik og send en ansøgning her.


Seneste nyheder